Maria Schenk Photography
Meidoornlaan 5
4171 AN Herwijnen
Telefoon: 0418-581410
Mobiel: 06-14303510
E-mail: info@mariaschenk.nl

Bel of mail voor een geheel vrijblijvende afspraak. Dat kan bij mij, maar ik kom ook graag bij jullie langs.

Bruidsfotograaf o.a. in Gelderland

Maria Schenk werkt als bruidsfotograaf veelal in Gelderland, maar kan natuurlijk ook bijvoorbeeld als bruidsfotograaf in Zuid-Holland (in de prachtige stad Dordrecht bijvoorbeeld) of elders in Nederland worden ingehuurd. 

De bruidsfotograaf heeft de taak om de mooiste en meest belangrijke dag in het leven van twee mensen vast te leggen. Het bruidspaar dient daarom wel een bruidsfotograaf in te huren die aan de ene kant onzichtbaar moet zijn op die dag en niet in de weg mag lopen, maar aan de andere kant ook weer precies die mooie momenten en plaatjes moet herkennen en vastleggen. Maria Schenk werkt als bruidsfotograaf in Gelderland, maar bijvoorbeeld ook als bruidsfotograaf in Zuid Holland. Een impressie van het werk als bruidsfotograaf is te zien hier op de website.

Bruidsfotograaf Zuid-Holland en omstreken

Of u nu in Gelderland, Zuid-Holland (zoals bijvoorbeeld Dordrecht), of een andere provincie gaat trouwen, u kunt er van op aan dat alle mooiste momenten van de trouwdag door deze bruidsfotograaf worden vastgelegd en verder bewerkt en in een (digitaal) album verwerkt zullen worden. 

U bent hier niet alleen aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een bruidsfotograaf, maar kunt ook goed terecht als u zoekt naar zakelijke portretfotografie, kinder- en babyfotografie, en zwangerschapsfotografie.